Alledaagse inspiratie
 
De alledaagse dingen die zo gewoon lijken zijn eigenlijk zo bijzonder. Kleuren, figuren en patronen vormen zich tot ideeën en ontwerpen. Het design "Wash of the waves" is daar een goed voorbeeld van. 
 
 


 

Mooie momenten 


Mooie momenten en herinneringen die ik  meemaak in mijn leven zijn er om te koesteren. Zo kan ik ontzettend nagenieten van bijvoorbeeld een mooie vakantie op het Nederlandse waddeneiland Schiermonnikoog. 

 
Van grondstof tot Design

 

Het proces van begin tot eindproduct waarbij de natuur de grootste inspiratiebron is, met het gebruik van hoofdzakelijk natuurlijke materialen. Met pure zijde en wol zoals bijvoorbeeld mohair (angorageit), alpaca en schapenwol spin ik zelf mooie garens. Met behulp van een kaardenmolen voeg ik verschillende (on)geverfde materialen samen, en spin deze vervolgens tot een draad. Een enkele keer met toevoeging van een kunstvezel. .Door dit proces krijgt ieder design een eigen en vooral unieke kleur. Naast het spinnen, en daarvan iets creëren, brei en haak ik ook graag met machinaal gefabriceerde garens. 

 

 

 

 

Mijn Inspiratie

© 2015 by Carla van Doorn Designs, proudly created by wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
wash of the waves5.JPG